11 Mayıs 2012 Cuma

Japonya seyahati - Tokyo Disneyland ve dönüş (3)


Disneyland’a giderken amacımız çocukluğumuzda yaşayamadığımız eğlenceyi yaşamaktı aslında. Tabii tam olarak neyle karşılaşacağımızı bilmediğimizden sadece Mickey Mouse ve Donald Amca’yı hayal ediyorduk. Ancak kapıdan içeri girince durumun hiç de bizim düşündüğümüz gibi olmadığını gördük. Evet kapıda Mickey Mouse ve Donald amca sizi karşılıyor ancak fotoğraf çektirmek için. Disneyland bana göre 7’den 70’e herkesin gidip de eğlenebileceği bir yer. Tokyo, Paris ve Los Angeles’a giden herkese gitmelerini tavsiye ederim o yüzden, inanılmaz eğlenceli ve keyifli bir yer, anlatılmaz yaşanır deyip fotoğraflara bakalım. Disneyland’da geçirdiğimiz gün Japonya’daki son günümüzdü.
































Akşam otelimize dönüp dönüş hazırlıklarına başladık. Valizlerimizi toparladık. Sabah bizi otelden alacak shuttle’ı ayarlayıp yattık.
Narita havaalanına giderken duty free’lerden Japonya’ya özgü birşeyler almak, belki ucuza bulursak birkaç elektronik eşya ve içecek birşeyler almaktı. Ancak pasaport kontrolden geçip de duty free’leri görünce hayal kırıklığına uğradık. Elektronik olarak satılan bir şey yok desem yeridir, diğer şeyler de neredeyse şehirdeki fiyatlardan daha pahalı idi. O yüzden hiçbir şey alamadan THY’nin lounge’una geçip uçuş saatimizi beklemeye başladık. Bizi uzun ve yorucu bir uçuş bekliyordu…..



Japonya'daki son sushimiz........

<-----Japonya Seyahati - Tokyo ve Yokohama-2                                          Los Angeles Seyahati-1----->



visited 25 states (11.1%)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.